GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU

28.10.2019
Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Sonuçları

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER

Başvurusu kabul edilen öğrenciler ile Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünnde 31.10.2019 Perşembe Günü saat 14:00 da toplantı yapılacaktır.
Başvurusu kabul edilen öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları hazırlayarak Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
• - İkametgâh beyanı
• - Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi
• - Savcılık kaydı
• - 4 adet asıl fotoğraf
• - Banka IBAN Numarası (Bankadan alınacak dekont şeklinde)

SIRA NO

ADI SOYADI

GÖREVİ

Semra ERTURUL

Yüksekokulumuzdaki 5 Adet bilgisayar laboratuvarındaki toplam 160 bilgisayar ve diğer cihazların (projeksiyon, perde vs.) bakımı, onarımı işlerini yapmak.

Cansu KUTBAY

Yüksekokulumuzdaki sınıflardaki ve amfilerdeki toplam 25 adet, akademik ve idari personelin 50 adet toplamda 75 adet bilgisayarın bakımını, yazılım kurulumlarını, yazıcı vs. gibi çevre birimlerinin kurulumunu ve bakımını yapmak.

Ali Kemal ZERENLİ

Yüksekokulumuzdaki 223 kişilik konferans salonundaki ses ve görüntü sisteminin kullanımını, etkinliklere hazırlanması, etkinlik sırasında oluşabilecek olumsuzlukların giderilmesi, etkinlik sonlarında salonun düzenlenmesi ve yeni etkinliklere hazırlanması işlerini yapmak.

Ceyhun ÇAKIR

Okul etkinliklerinde afiş tasarımını ve baskı işlerini yapmak, davetiye tasarımı ve baskı işlerini yapmak, dijital baskı makinelerin kullanmak

Binnaz Hamiyet TOPUZ

Kütüphanede görevli memura yardımcı olmak, kütüphane düzenini sağlamak, kitap kontrolünü yapmak.

Melike SÜMER

Buğra Kaan ANAÇ

Yüksekokulumuz Aşçılık Programının uygulamalı derslerinin işlendiği ve aşçılık uygulamalarının yapıldığı uygulama mutfağının düzenini ve kontrolünü sağlamak.

Kalite